Team Effectiviteit

Om succesvol te zijn, moeten organisaties zich voortdurend aanpassen aan de steeds veranderende omgeving. Creativiteit en het probleemoplossend vermogen van (cross-) functionele teams zijn hard nodig om te kunnen blijven innoveren.

Tijdens het Team Coaching Traject ligt de focus op de optimalisatie van de teamwerking. Teamleden ontdekken hoe ze onbewust en ongewild de huidige realiteit in stand houden en wat er nodig is om de gewenste shift te creëren.

Doorheen de workshops ontstaat er openheid en vertrouwen, en wordt het onbespreekbare bespreekbaar. 

Teamleden scharen zich achter genomen beslissingen. Doordat het bewustzijn is toegenomen, spreken teamleden elkaar aan op onproductieve patronen en sturen zij continu bij in hun onderlinge samenwerking.

Onze eigen Experience Based Coaching Methode helpt business teams doelstellingen te realiseren

0
Gemiddelde beoordeling van onze Methode
logo-blue
vanroeyvastgoed_logo
62a73c074d38b8861937b164_isogroup
ELUX_001-Logo-landscape
logo_hd

Team coaching traject

Elke traject is uniek en wordt op maat gemaakt. We vertrekken steeds vanuit jouw noden en vragen. Hier zijn enkele voorkomende vragen:

We like to do things differently

Voor al ons klanten is elke situatie uniek en anders. Daarom maken wij steeds een voorstel op maat, maar we hanteren telkens wel de Metanoia waarden:

Friendly office team discussing workflow at a table in office

Klantervaringen

Klantervaring over de My Metanoia Methode
Wij zijn een teamtraject gestart wegens de vele conflicten en tegenvallende meetings in ons EXCO.

Metanoia heeft dit anders aangepakt dan we gewoon waren. I.p.v. met de hele groep tegelijk zijn ze eerst individueel aan de slag gegaan. Met speciale out-of-the-box oefeningen hebben ze iedereen bewust kunnen maken van hun onbewust gedrag én tegelijk belemmerende patronen kunnen vervangen door succesvol gedrag.

Het begint allemaal bij de persoon zelf: leer jezelf kennen en accepteren en pas dan kan je op een goede manier in verbinding treden met je collega's. Na de individuele sessies zijn we aan de slag gegaan met de teamsessies die bijzonder goed verliepen.

Op 10 weken tijd zijn we van een ongezond team naar een coherente en daadkrachtige samenwerking geëvolueerd.
Executive committee