Sportieve performantie

We begeleiden jonge talenten, recreatie- en topsporters naar maximale prestaties. Werk je naar een specifiek doel toe, maar ervaar je wel eens een gebrek aan zelfvertrouwen, stress, faalangst of andere sociaal-emotionele klachten? Dat is eigenlijk erg normaal! Hoeveel kampioenen verliezen niet honderden keren een wedstrijd voor ze echt schitteren als winnaar?

Een goede sportprestatie leveren is meer dan een getraind lichaam hebben, ook mentaal moet je op-en-top getraind zijn om die ultieme prestatie te leveren. Wij helpen je o.a. aan meer focus, meer zelfvertrouwen, we leren je omgaan met tegenslagen en deze om te keren in successen en leren je om een wedstrijd te kunnen aanvatten zonder stress of faalangst. 

Deze essentiële vaardigheden maken vaak het verschil tussen winst en verlies. Wil je hier graag aan werken? Dan zijn we zeker een goede match!

Beautiful sports team

Onze eigen Experience Based Coaching Methode helpt atleten om te gaan met prestatiedruk

Gemiddelde beoordeling van onze Methode
0

In vier stappen naar verbetering vertrouwen groei prestaties resultaat

Intake

Tijdens dit verkennend gesprek bekijken we welk traject aansluit bij jouw noden en verwachtingen.

Training

Verschillende sessies van mentale oefeningen met een fysieke twist om je onbewuste brein te activeren

Result

Je ontdekt innerlijke rust en controle op jouw emoties. Je ontdekt je potentieel en je leert je gedrag te richten op succes.

Support

Tussen de sessies door en ook achteraf ben ik jouw sparring partner.

Team of rowing people

Boost your sports achievement

Prestatie optimalisatie door mentale sterkte bij de atleet, de coach en hun omkadering.

We like to do things differently

Voor al ons klanten is elke situatie uniek en anders. Daarom maken wij steeds een voorstel op maat, maar we hanteren telkens wel de Metanoia waarden:

Team of athletes enjoying victory

Klantervaringen

Klantervaring over de MyMetanoia Methode
Ik heb valkuilen leren herkennen, vooraf leren anticiperen en tijd nemen, tijd om te beseffen waar ik in het verhaal sta. Ik ben mezelf verder gaan analyseren en heb mijn talenten leren erkennen, maar ook heb ik de talenten van anderen leren (h)erkennen.

Ik sta nu helemaal anders in het leven, een transformatie die ondenkbaar was, die ik nooit voor mogelijk hield… een transformatie die me heel gelukkig maakt, die mijn horizonten verlegd heeft. Een omwenteling die enorm en onuitputtelijk lijkt.

De coaching van Nancy is mijn geestelijke en natuurlijke prozac!
Peter Deludder
Zaakvoerder Cleanlink
Na de eerste sessie voelde ik me al een andere vrouw. Ik verkreeg mijn zelfvertrouwen en de liefde voor mezelf. Door de rust in mijn hoofd, ging ik beter presteren op het werk en werd ik spontaan een lievere moeder voor mijn kinderen.

Door Nancy heb ik geleerd om voor mezelf op te komen, zonder rekening te houden wat andere mensen daarvan denken. Ik was namelijk constant opzoek naar bevestiging uit men omgeving.

Dankzij de coaching ben ik daadkrachtiger en besef ik weer wie ik echt ben. Ik kan je geen mooier cadeau aanraden dan dit.
Sara
Office manager
Na 10 jaar konden mijn vennoot en ik niet meer door dezelfde deur. Ik dacht er zelfs aan om mijn deel te verkopen.

Tijdens de trainingen werd ik geconfronteerd met mijn eigen onbewust gedrag en hoe ik eigenlijk ongewild deze situatie in stand hield. Ik leerde zeer snel om weer in controle van mezelf te zijn en vanuit een sterke basis te communiceren.

Ik heb geleerd om verschillende perspectieven in acht te nemen en hierdoor werd de relatie met mijn vennoot weer als vanouds. Ik voel me niet langer fysiek ziek en heb enorm veel energie gewonnen.
Tom
Ondernemer