Over Metanoia

Coaching waar je praktisch wat mee kan

Experience-based coaching om jouw impact te vergroten

Why

We leven in een continu snel veranderende wereld en dit vereist voor de organisaties een nieuwe aanpak. Wij helpen onze klanten om hun impact te vergroten en hierdoor hun resultaten te versterken.

Het is onze missie om eenieder zijn potentieel te laten ontdekken en om te zetten in duurzame resultaten.

How

Wij doen het anders! Metanoia is een experience-based methode, het ondergaan maakt het verschil tussen iets weten en iets kunnen.

Om tot echte duurzame resultaten te komen, maken wij steeds een voorstel op maat van uw noden, voorzien wij alles in een procesvorm en zorgen we steeds voor een hands-on aanpak.

What

Wij begeleiden professionelen, teams en organisaties richting performantie. Daar waar professionelen alle dagen werken aan de “wat” en aan de technische kant van het bedrijf en daar waar sporters alle dagen trainen om hun techniek te verbeteren, focussen wij ons tijdens de coaching trajecten op de “hoe”.

Hoe maak je meer impact als mens op jezelf en jouw omgeving?

Onze missie

Wij helpen mensen op een zeer krachtige en snelle manier om hun volledig potentieel te realiseren en zo hun impact te vergroten.

Coach Nancy Adriaenssens

Founder

Mijn passie voor Performance Coaching komt voort uit het bedrijfsleven. Door zelf aan het hoofd te staan van verschillende KMO’s, heb ik gemerkt hoe uitdagend het is te blijven presteren als je onder constante druk staat. Op je werk moet je alle dagen in topvorm zijn, alsof je alle dagen klaar moet zijn voor een match.

“Een succesvol bedrijf is het resultaat van werknemers die in balans zijn.”

Het is onmogelijk om van jezelf en medewerkers de allerbeste prestaties te verwachten, als je niet dealt met heel het emotionele en menselijke aspect van zaken doen.

Het is pas wanneer iemand de allerbeste versie van zichzelf is, dat hij of zij ook het beste van zichzelf kan geven op de werkvloer of in zijn privéleven.

“Kijk maar naar de sport, je kan van een atleet ook geen topprestaties verwachten als deze niet zowel mentaal als fysiek in topvorm is.”

“Wij helpen onze klanten om hun impact te vergroten. Het is onze missie om eenieder zijn potentieel te laten ontdekken en om te zetten in duurzame resultaten.”

business-white-board

Onze Coachings methodes

Een een unieke aanpak in performance coaching. Wij maken impact door het anders aan te pakken!

Individuele Performantie

Til je resultaten naar een hoger niveau!

Persoonlijke hands-on coaching voor elke professional, leidinggevende en ondernemer.

Team effectiviteit

Optimaliseer de resultaten van jouw team door de impact op elkaar te vergroten.

Trajecten op maat van de noden van jouw team.

Sportieve performantie

De mentale kracht van de atleet en de coach is het verschil tussen winnen of verliezen. Versterk je fysieke prestaties d.m.v. de juiste mentale impact.