Vragen? +32 473 22 15 69

Achieve your full potential with My Metanoia

Journey

Het brein

notebook

Aan elke levenservaring koppelen we een emotie (bv angst, onrust, blijdschap). We hebben de gewoonte om deze emotie ook op te slaan in onze emotionele rugzak, zodat we voorbereid zijn voor volgende keer. Deze automatische piloot heet ook wel ons survival instinct.

Rugzak

notebook

Op een gegeven moment leven we met te veel voorgeprogrammeerde reacties en wordt de rugzak te zwaar om nog mee te sleuren. Dit belemmert ons in onze gedragingen en verhindert ons in wat we echt willen bereiken.

Training

notebook

Door middel van mentale oefeningen met een fysieke twist kan je je brein herprogrammeren en leer je situaties van op een afstand te bekijken. Op deze manier controleer je welke ervaringen je nog in je rugzak meeneemt en welke niet.

Result

notebook

Je ervaart innerlijke rust, ontdekt je eigen vaardigheden en je durft te leven i.p.v. te moeten overleven. Je bent de allerbeste versie van jezelf.

Methode

My Metanoia Methode

Metanoia is Grieks voor - Meta – verandering en – Noia – gedrag/geest.

My Metanoia vertrekt vanuit uit het gegeven dat we als mens geprogrammeerd zijn door onze opvoeding en omgeving. We doen dingen op ‘automatische piloot’, omdat ze zo in ons onderbewustzijn werden geprogrammeerd en dit vaak op jonge leeftijd. Veel van die programmaties zijn nuttig en effectief, maar andere blijken ons telkens opnieuw te hinderen in wat we echt willen bereiken.

We gaan tijdens de trainingen aan de slag met jouw persoonlijke situatie, we ontdekken samen jouw onbewust en belemmerend gedrag en welke impact dit op jouw leven heeft. De methode bestaat uit mentale oefeningen met een fysieke twist om jouw emotionele brein te activeren en je oude patronen blijvend te vervangen door nieuw en succesvol gedrag.

Je ontdekt onmiddellijk dat je je emoties wel kan controleren. Je leert helder en effectief te communiceren met jezelf en met anderen, waardoor je meer impact hebt. Je leert steeds minder afhankelijk te worden van programmaties van je omgeving en steeds meer vanuit jezelf te leven. Hierdoor verdwijnt jouw drang om te vechten tegen het verleden of tegen wat je niet controleren én krijg je enorm veel energie om te vechten voor wat je wel wilt.

Get started
flying person

Emotie is een gevoel dat wordt veroorzaakt door jouw gedachten en overtuigingen

NANCY ADRIAENSSENS

Wie ben ik?
Nancy coach

Coach Nancy Adriaenssens

Nancy haar passie voor mental coaching komt uit het bedrijfsleven. Door zelf aan het hoofd te staan van verschillende KMO’s, heeft ze gemerkt hoe moeilijk het is te blijven presteren als je onder constante druk staat. Je blijft alles maar achterna hollen en je verliest jezelf en je geluk in dit proces.

“Een succesvol bedrijf is het resultaat van werknemers die in balans zijn.”

Het is onmogelijk om van jezelf en van anderen (zoals personeel) de allerbeste prestaties te verwachten, als je niet dealt met heel het emotionele en menselijke aspect.

Het is pas wanneer iemand de allerbeste versie van zichzelf is, dat hij of zij ook het beste van zichzelf kan geven op de werkvloer of in zijn privéleven.

“Kijk maar naar de sport, je kan van een atleet ook geen topprestaties verwachten als deze niet zowel mentaal als fysiek in topvorm is.”

Het is Nancy haar missie om mensen op een zeer snelle manier weer in hun kracht te zetten en hun eigen potentieel te laten ontdekken.